Učenici ETŠ na Sajmu turizma u Novom Sadu


Dana 30.09.2011. godine učenici I, II, III i IV razreda smera Turistički tehničar, Ekonomsko-trgovinske škole, otputovali su u Novi Sad na tradicionalni Međunarodni sajam turizma. Sajam je trajao u periodu od 28. septembra, do 2. oktobra, pa su svi zainteresovani tada mogli da se upoznaju sa najaktuelnijim turističkim ponudama, ali i pronađu ponešto za sebe.

Iz Bora smo krenuli u ranim jutarnjim časovima, dobro raspoloženi. Ka Novom Sadu uputilo se četrdesetak učenika sa razrednim starešinama prve i druge godine. Iako je put bio dug, vreme nam je brzo prolazilo u šali i pesmi. Na sajmu smo mogli da vidimo mnogobrojne turističke ponude i da saznamo detalje o istim. Najviše je promovisan seoski i banjski turizam Srbije, a što se inostranih izlagača tiče, dominirale su Hrvatska, Crna Gora i Slovenija. Na štandovima smo mogli da probamo različite specijalitete, dok su do nas dopirali zvuci tradicionalne crnogorske muzike. Nakon obilaska sajma imali smo slobodnog vremena da se prošetamo Novim Sadom. Par sati kasnije krenuli smo nazad za Bor. Iako umorni bili smo veseli kao i kad smo polazili, pa nam je putovanje kratko trajalo. Sve u svemu odlično smo se proveli i vratili se puni novih utisaka“, govori Milica Kojić, učenica drugog razreda ove srednje škole

Naime, na ovogodišnjem 44.  Međunarodnom sajamu turizma učestvovalo je više od 400 izlаgаčа iz Srbije, regionа i zemаljа Evropske unije.  Karta za ulazak na sajam koštala je 300 dinara, dok je za kolektivne posete ona iznosila 200 dinara.

Naredni Međunarodni sajam turizma u Srbiji, održaće se u periodu od 23.02.2012. do 26.02.2012. godine, u Beogradu

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s