Humanitarno veče „IGRAJMO ZA PEĐU“ pravi pokazatelj ljudske solidarnosti


        Dana 17.10.2011. godine, održano je humanitarno veče „Igrajmo za Peđu“, organizovano od strane  Kluba malog fudbala i Osnovne škole „3. oktobar“.

       Povod da se organizuje ovakvo veče bila je neophodna pomoć Predragu Markoviću, učeniku sedmog razreda Osnovne škole „3. oktobar“, obolelom sistemske skleroze, vema teške i teško lečive bolesti. Naravno, sav prihod od prodatih ulaznica bio je namenjen lečenju ovog dečaka.

       Naime, humanitarno veče je održano u velikoj hali Sportskog centra, gde su odigrane dve revijalne utakmice između fudbalera Bora i Rudara, a zatim i utakmica između ekipe Kluba malog fudbala i ekipe sastavljene od javnih ličnosti. Naravno, zapažen nastup imalo je i Kulturno-umetničko društvo „Novo selište“, koje je izvelo nekoliko tradicionalnih srpskih i vlaških igara

       Kako zvanično saznajemo, nakon humanitarne večeri Klub malog fudbala uplatio je na račun Peđinog lečenja 15.000 dinara, Rudarko-topioničarski basen Bor uplatio je 100.000 dinara, Osnovna škola „3.oktobar“ za Predraga je izdvojila 60.000 dinara, Javno stambeno preduzeće u Boru 40.000 dinara, dok je Klub ekstremnih sportova „Rock and Ice“ iz svojih sredstava za Peđino lečenje izdvojio deset hiljada dinara.

       Naravno, nadamo se da se sa ovakvim humanitarnim akcijama neće stati, te da će ih u našem gradu u narednom periodu biti još više, kako bismo svakome kome je pomoć dobrodošla tu pomoć i dodelili.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Advertisements

2 comments on “Humanitarno veče „IGRAJMO ZA PEĐU“ pravi pokazatelj ljudske solidarnosti

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s