Smetlište kod Mašinsko-elektrotehničke škole


        Svakodnevno prolazim pored Mašinske škole u Boru. Već duži vremenski period, oči mi para prava pravcata đubrana, odmah do otvorenih terena kraj ove škole. Pričao sam malo sa ljudima iz okolnih zgrada da li im to smeta. Većina je bila zgrožena time da ovako nešto postoji usred grada, a da se niko iz JKP „3. oktobar“ nije setio da pošalje ekipu koja bi tu divlju deponiju pomerila odatle. Ljudi su mi pričali da već duži vremenski period do njihovih prozora dopiru neprijatni mirisi koje svo to smeće ispušta, a koje čim dune jači vetar raznosi na sve strane, o čemu govore i grane okolnih drveća koje su ukrašene plastičnim kesama. Smeća je svuda na tom prostoru. Pored hartija, plastičnih kesa, kartona i opušaka, ovde se može zateći i stari dotrajao nameštaj, polomljene stolice, igle korišćene u razne svrhe, kao i pokvarena hrana, koju nažalost oni najsiromašniji koriste.

        Stvarno je sramota da jedan grad u kome se dešavaju zaista velike promene u njegovom uređenju, grad takvog renomea, dozvoli da se u njegovom najurbanijem predelu zatekne prava pravcata đubrana.

        Ovim putem, molimo sve nadležne organe da se uključe u rešavanju ovog problema, kako nam sutra neko sa strane ne bi morao reći da pored toga što imamo visoku stopu aero-zagađenja, imamo i deponije svuda unaokolo.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Advertisements

2 comments on “Smetlište kod Mašinsko-elektrotehničke škole

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s