Hotel Albo na TripAdvisor-u


TripAdvisor je najpopularniji sajt sa hotelima, na kome možete pronaći preko 45 miliona profesionalnih i amaterskih komentara i blogova o hotelima širom sveta.

Potencijalni gosti se putem TripAdvisor-a mogu informisati, te putem komentara čuti mišljenje bivših gostiju  o hotelima koji ih interesuju, čuti od ljudi koji su već boravili u tim hotelima kakva je  usluga tih hotela, te saznati sve mane i prednosti ovih hotela. Naravno, shodno tome da je u pitanju internacionalni sajt, sa mnogobrojnim svetskim hotelima, svi komentari (kritike, pohvale, sugestije na račun nekog hotela) pišu se na engleskom jeziku.

Da se velikim hotelskim lancima poput Hajata, Interkontinentala, Holiday Inn-a, pridružio i mali borski hotel Albo, svedoči i strana na sajtu TripAdvisor čiji se link nalazi ispod. Očigledno je da je hotel Albo rešio da se ozbiljno pozabavi svojim manama, koje će kroz komentare gosti iskazivati, ali i mnogobrojnim prednostima koje ovaj mali hotel ima. Da li će strana na sajtu TripAdvisor-a uroditi plodom i da li u hotelu Albo možemo u budućem periodu očekivati i neke promene, videćemo, vreme će pokazati.

Strana hotela Albo na TripAdvisor-u: 

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g2362536-d3191794-Reviews-Hotel_Albo-Bor_Central_Serbia.html

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s