BorNet 2012 – „Povratak u budućnost“


BorNET 2012 – 15. novembar , „DAN DOMAĆINA“

Ove godine BorNet će početi 15. novembra, svečanim otvaranjem u 12:00, a prvi dan nosiće naslov „Dan domaćina“. Ukoliko prisustvujete otvaranju, bićete upoznati  dosadašnjim radom, pričaće se o nekim gradskim temama, družiti se, raditi sa medijima i predstaviti program centralnog „Dana gostiju“.

Ono što pokreće i održava konferencije jeste druženje, pa će u programu ostati dovoljno vremena za upoznavanje, kontakte i sve što prati networking na događajima.

Program prvog dana:

12:00 – Svečano otvaranje, zatim koktel za goste i učesnike

13:00 – Udruženje ISTOK Bor – Prezentacija sa najinteresantnijim detaljima sa dosadašnjih manifestacije

14:00 – Regionalna Televizija Bor, o radu, razvojnom putu i najvažnijim dešavanjima govoriće sadašnji ali i nekadašnji radnici ove renomirane informativne kuće.

15:30 – Pauza

16:00 – U sećanju – je panel posvećen zapisima o starom Boru i dragim ljudima kojih više nema. Prisetićemo se onih koji su dali su veliki doprinos gradu i njegovom razvoju i napretku.

17:00 – Turistička perspektiva grada bakra – Panel diskusija o prirodnim lepotama okoline Bora, lokalitetima i objektima za prijem turista i istorijatu sportskog, lovnog, seoskog i klasičnog turizma.

14:00 – Bor nekad i sad – O životu u gradu u proteklih tridesetak godina govore njegovi graditelji, radnici, rukovodioci, novinari i umetnici.

19:00 – Konferencija za novinare


BorNET 2012 – 16. Novembar, DAN GOSTIJU

Drugi dan 17. novembar „ustupamo“ gostima i centralnim temama manifestacije i nosi radni naziv „Dan gostiju“.  Neke od njih su kao i do sada internet zajednica, društvene mreže, komunikacija, zaštita životne sredine, aktuelni problemi kroz prizmu dešavanja u kulturi i umetnosti …

Program drugog dana:

10:00 – Istorijat korišćenja modernih tehnologija u Boru i Istočnoj Srbiji – malo kome je poznato da je institut za bakar, pri RTB-u među prvima u SFRJ, još 1980. godine koristio računare za obradu podataka.

11:00 – Nasilje u porodici i na ulicama – naša stvarnost. O ekspanziji svih vrsta nasilničkog ponašanja u porodici i društvu govoriće sociolozi, prosvetni radnici i predstavnici MUP –a.

12:00  – Ženska evropska mreža koja se bavi problemima žena u porodici, politici i svakodnevnom životu …

13:00 – Obnovljivi izvori energije – priča o ekološkoj svesti, razumevanju aktuelnih problema i potrebi za očuvanjem životne sredine govoriće predstavnici Ministarstva ekologije, Fonda zaštite životne sredine i predstavnici RTB Bor.

14:00 – Pančevo – ima li bitnije razlike između Bora i Pančeva? Imamo veliko zagađenje, slične probleme, veliki broj blogera i korisnika društvenih mreža, a imamo i puno razloga za dugoročniju saradnju.

15:00 – Pauza

16:30 – Hleba i komunikacija – komunikacija kao svakodnevna potreba, razonoda  ili posao prilagođena društvenim mrežama doživljava snažan napredak i briše neke granice …

17:30 – Fight CLUB – suprostavljaanje stavova, diskusija između dve tročlane ekipe koje publika u sali i putem Twitter– a (Twitter WALL)  nagrađuje , osuđuje i konačno bira pobednika…

18:00  – Konferencija za novinare, posle koje će Tanja Tatomirović potpisivati svoju knjigu „Musolinijev mikrofon“ i govoriti o radio i TV propagandi kao moćnom „oružju“ sa širokom lepezom primene …


BorNET 2012 – 17. Novembar, „DAN SPONZORA“

Treći dan, 17. novembar, pripada i nosi naziv „Dan sponzora“ u kojem će se obići pogoni RTB Bor, generalnog sponzora, posetiti prvi kafić na 700 metara ispod površine zemlje, voziti veliki transportni kamioni i još mnogo toga. Takođe posetioci će biti u prilici  da se upoznaju i sa detaljima koje  sponzori smatraju važnim i manje poznatim kroz polučasovne prezentacije.

Program trećeg dana:

09:00 – Obilazak pogona RTB Bor – poseta kafiću u unutrašnjosti rudnika, velikom transportnom kamionu na površinskom kopu i još puno interesantnih detalja predstaviće vam direkcija protokola RTB Bor.

14:00 – Predstavljanje sponzora – Regionalna televizija Bor

14:30 – Predstavljanje sponzora – Fond zaštite životne sredine

15:00 – Predstavljanje sponzora – Ministarstvo ekologije

15:30 – Predstavljanje sponzora – SO Bor

16:00 – Predstavljanje sponzora – Telekom Srbija

17:00 – Zatvaranje i zajednički ručak

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s