Ekipa emisije SAT na borskim drumovima


Ekipa emisije Super auto test i revije SAT plus odlučila je da u truističke svrhe napravi reportažu o prirodnim lepotama i atrakcijama celokupne borske opštine.

Emisija SAT

Poznata lica emisije SAT na RTS-u, sprovela su juče i danas patrolu po putevima borske opštine, a sve u cilju promovisanja i približavanja turistima prirodnog dragulja naše opštine.

Ekipa emisije SAT i revije SAT Plus boravila je u Boru dva dana. Posetili su jamski „kafić“ i vidikovac na starom borskom površinskom kopu, razgledali zoološki vrt, Klub RTB-a u Brestovačkoj Banji, njene termalne izvore i zadužbine dinastija Obrenović i Karađorđević, Lazarevu pećinu, hotel „Jezero“ na Borskom jezeru (gde su i noćili) i skijalište na Crnom vrhu.

Posebno su ih impresionirali Klub RTB-a, za koji nam rekoše da je ravan svim beogradskim ugostiteljskim objektima koji nose pet zvezdica, i hotel „Jezero“ gde su uživali u čarima zatvorenog bazena i proveli spokojnu noć u toploj sobi (ovo „toploj“ su posebno naglasili).

Nisu ostali ravnodušni ni prema jamskom „kafiću“ i „egzotičnom iskustvu“ koje su odozdo poneli, a ni prema zoološkom vrtu i lavici Mari.

Emisiju SAT u kojoj će biti prikazana reportaža iz Bora možete pogledati sledeće nedelje u 15:20 na RTS-u 1 ili pročitati članak u reviji SAT plus.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s