Nacionalni sajam virtuelnih preduzeća Srbije u Boru


U periodu od 17. do 18.05.2013. u Boru će se održati 5. Nacionalni sajam virtuelnih preduzeća Srbije, čiji je glavni organizator Ekonomsko-trgovinska škola u Boru.

 5. Nacionalni sajam virtualnih preduzeća Srbije

Na sajmu će se predstaviti virtuelna preduzeća poslovnih i finansijskih administratora, komercijalista i službenika osiguranja iz svih krajeva naše zemlje.  Posetioci sajma imaće prilike da se upoznaju sa asortimanom robe i usluga svakog od njih, a preduzeća da svoje sajamsko poslovanje sa fizičkim i pravnim licima ostvare što uspešnije!

Sajam je namenjen virtuelnim preduzećima obrazovnih profila poslovni i finansijski administrator, komercijalista i službenik osiguranja, koja su prijavljena kod Servisnog centra Sopot i imaju otvoren račun kod Centralne virtuelne banke Čačak.

Sajam će biti organizovan uz pomoć i podršku projekata ECO NET (Austrijska agrncija za razvoj ADA/KulturKontakt Austria), GIZ-VET  (Nemačka organizacija za tehničku saradnju) i lokalne samouprave Bor, a organizatori sajma su Ekonomsko-trgovinska škola Bor, Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih, turističkih  i ugostiteljskih škola Srbije i Ministarstvo prosvete RS.

Za mesto pobednika i priznanje najboljeg virtuelnog preduzeća takmičiće se 25 preduzeća iz Srbije, a učešće su najavila i 5 preduzeća iz Bosne i Hercegovine, koja će se revijalno predstaviti, te tako učiniti da sajam dobije međunarodni karakter.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s