Dr Vojislav Šešelj održao tribinu u Boru pred prepunom salom [VIDEO]


Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj održao je u ponedeljak pred prepunom salom Doma kulture u Boru javnu tribinu na temu političke situacije u zemlji. Šešelj je tribinu održao istog dana kada je i Haški tribunal poručio da će zatražiti njegov povratak u Ševeningen, što je on prokomentarisao rečima da se dobrovoljno više nikada neće vratiti.

SRS-tribina u Boru

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj održao je u utorak u borskoj sali Doma kulture javnu tribinu na temu političke situacije u zemlji oštro kritikujući sadašnju vlast za nesposobnost u vođenju države i njenom približavanju Evropskoj uniji.

Samoj tribini otvorenoj za građanstvo prethodila je konferencija za novinare, koja je održana u prostorijama Opštinskog odbora SRS, gde je lider ove stranke posebno istakao da je poseta deo redovnog obilaska opštinskih odbora i da je u toku konsolidacija stranke pred predstojeće izbore. Predsednik SRS dodao je i da uskoro očekuje izbore na svim nivoima vlasti, jer, kako je kazao, Srbija ovako nesposobnu vlast do sada nije videla.

Šešeljevoj konferenciji za novinare prisustvovali su gotovo svi borski mediji, što govori o velikoj zainteresovanosti borske javnosti za posetu čoveka koga su pristalice na počeku tribine nazivali „vojvodom“.

Jednosatnu tribinu dr Vojislava Šešelja u Boru možete pogedati ispod:

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s