Renovirana sala škole „Vuk Karadžić“ u Boru opet propada


Iako je sala za fizičko vaspitanje OŠ „Vuk Karadžić“ u Boru renovirana pre samo tri godine, zidovi na odredjenim mestima su već počeli da propadaju od vlage. Kao razlog tome navodi se krov koji je u dosta lošem stanju.

24092011205

Lepo uredjena sala za fiskulturu OŠ „Vuk Karadžić“ u Boru opet ima probleme slične onima koje je imala i pre renoviranja.

Naime, vlaga je zbog starog krova počela opet da uništava zidove, te se tako na pojedinim mestima u sali itekako primećuju prepoznatljive posledice koje ona za sobom ostavlja.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, u planu Opštine Bor je da pored sanacije krova zgrade Muzičke škole „Miodrag Vasiljević“, krov bude saniran i na ovoj školi. 

Advertisements

One comment on “Renovirana sala škole „Vuk Karadžić“ u Boru opet propada

  1. Pa sanirajte vec jednom taj krov manite price a hitno je i da se pre pocetka skolske godine sredi spoljasna fasada jer je u veoma losem stanju i predstavlja opasnost po decu .
    Mozda je odredzenim vlastima jeftinije da postave na svaki ugao skole po jednog ucitelja ili nastavnika da paze da se nedaj boze zid ne odroni i ne padne na neko dete
    HITNO RESAVAJTE TO

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s